The Sun watches what I do, but the Moon knows all my secrets

Pages

Search This Blog

Friday, 23 March 2018

Dobila sam vodene kozice za 13. rođendan - ja


Pozdrav svijete!
Ja sam 13 godišnja klipanica čije postove čitate već neko vrijeme. Ona čiji je dnk zaslužan da pokupi sve bolesti i poremećaje svijeta. Instagram joj se gadi, ali i dalje na njemu provodi dobar dio dana.
Ne zna pozirati, a ne može (niti ne želi) isprčiti dupe pri čučnju jer ga ni nema. 


Došlo je i to vrijeme, gdje sam vam otkrila tko sam.
Za vas to nije velika stvar, razumjem, ali uživala sam u tome da netko čita moje postove, a da me ne sudi po izgledu, i vjerovatno ću se sutra kajati što sam otkrila tko sam, ali fučkaš ga.

Moj cilj je biti potpuno iskrena s vama, ali taj cilj ne mogu ispuniti do kraja ako vi ne znate tko sam ja.

Uvijek sam se sramila sebe i svog izgleda bez nekog posebnog razloga, jednostavno mi je bilo neugodno kad bi došlo do selfia, i objavljivanja sebe na društvenim mrežama.
Prvo, totalni sam antitalent za selfie, a drugo, uvijek me bilo strah što će drugi misliti i hoće li me osuđivati ili ismijavati. 

Nakon godina borbe sa svojim umom jednog sam dana shvatila da mi se živo jebe za tuđe mišljenje. Toliko mučim samu sebe za par riječi mržnje koje će mi reći neki dečko u markiranim hoodiecama i Nike tenisicama.
Dovoljno me moj um zajebava, ne treba i idiot kojem su doseg markirana robica.

Počela sam se družiti s ljudima, iako sam ponekad imala napadaje panike. Jednostavno sam rekla koji je moj problem, a sada moji prijatelji znaju kad ću dobiti napadaj panike prema mojem pogledu, a onda skupa radimo na tome da ga se riješim.

Uzimam terapiju i idem na istu i napredujem, mišijim koracima, ali ide na bolje.

21.3 mi je bio 13. rođendan, a ja sam 5 dana prije dobila vodene kozice. Za rođendan. Po prvi put.
Nije najbolji osjećaj, a noć sa nedelje na ponedeljak nisam oka sklopila koliko me svrbilo, pa sam morala na hitnu po drugi put, gdje su mi dali tablete i gel. Više me ništa ne svrbi, a koze otpadaju.
Odbrojavam dane kad ću moći oprati kosu jer je nisam prala dva tjedna kad sam je obojila, ali na dobru stranu boja će mi biti postojana :)


Pola lica su akne, a ne koze, samo se teško raspoznaje.
Neke su konačno otpale, danas je 7. dan, a ja se samo nadam da će mi sve ispasti do srijede, kad nam dolazi rodbina, ne mogu još i njih zaraziti :D

Osim činjenice da sam rođendan proslavila baljezujući po kući jer nemam temperaturu, a dosadno mi je u krevetu, a pogledala sam sve moguće filmove i serije na Netflixu.
Kako sam se počela družiti s ljudima, jako puno ljudi mi je i čestitalo rođendan. Logika zar ne?
Doslovno sam cijeli dan odgovarala na poruke i pozive, bar sam se zabavila.

Jedino se ja idem slikati dok imam ova sranja po tijelu :D ali ionako se ionako ne znam slikati, pa je svejedno.

Žao mi je što nisam pisala, ali sam radila na nečemu i još uvijek radim na tome, a saznat će te uskoro u čemu se radi :)

<3

M.

Ako želite čitati moje kukanje o vodenim kozicama i svemu pomalo, zapratite me na:

Instagram: @_moonstears_
Twitter: @moonstears057 comments:

 1. Žao mi je što prolaziš kroz sve te probleme u životu. Ti si jedna lijepa i dobra djevočica, i zaslužuješ da budeš sretna u životu.
  Želim ti sve najbolje u životu, da se ubrzo otarasiš svih problema i bolesti, i da budeš jaako sretna, uspješna i zdrava u životu.
  Sretan rođendan (sa malim zakašnjenjem). :)

  Visit my blog, Amaterska Umjetnost


  ReplyDelete
 2. Great selfies. Have a lovely weekend😘
  Xoxo from Portugal

  marisasclosetblog.com

  ReplyDelete
 3. Vodene kozice svi moraju odbolovati, kad-tad, tako da ti je bolje ranije ;) Nadam se da će ubrzo proći

  Pratim tebe i tvoje postove, posjeti moj novi post i ukoliko ti se bude dopadao zaprati i ti mene .. http://ecarlfashion.blogspot.ba/2018/03/nekako-s-proljeca.html

  ReplyDelete
 4. Ja sam bolovala ospice sa nekih 8,9 godina i mislim da je to sasvim normalno i nešto što ćemo svi prije, ili kasnije odbolovati

  Delilah's Stories | Filmtastično

  ReplyDelete
 5. Zelim ti da te sto pre prodje :)) Uvek budi puna samopouzdanja i ne razmisljaj sta ce drugi reci, ako ti smatras da je nesto ispravno tako i treba da bude u tom trenutku ^_^

  Zapratila sam te, ako nisi do sada, bilo bi mi drago da uzvratis :))

  Novi post
  https://sassyprimadonna.blogspot.rs/

  ReplyDelete
 6. Iskreno da ti kažem, jako si lepa osoba i ne bi trebalo toliko da budeš samokritična. Briga te šta će drugi reći, slikaj se slobodno i radi šta želiš. 💖💖 Inače, srećan rođendan 💖

  ReplyDelete

Copyright @ moonstears. Blog Design by KotrynaBassDesign